Liburnia Film Festival

28. - 31. 8. 2013.

Ugodno se smjestite i pod vedrim zvjezdanim nebom iznad Ičića uživajte u recentnoj produkciji hrvatskog dokumentarnog filma. Omogućuje vam to program Liburnia Film Festivala koji osim nekoliko premijernih projekcija redovito pokazuje i sve naše dokumentarne filmove nagrađivane na domaćim i stranim filmskim festivalima tijekom protekle godine. Takvim odabirom ovaj filmski festival osigurava svojim posjetiteljima najkvalitetniji izbor domaćih dokumentaraca. Nakon projekcije podijelite svoje impresije družeći se i zabavljajući uz nastupe vrhunskih glazbenih gostiju Festivala.

Na programu 11. Liburnia Film Festivala (28. do 31. 8. 2013.) u dva će programska bloka, u 20.30 i 22.45 sati, biti prikazano 25 hrvatskih dokumentaraca od kojih čak 18 u konkurenciji, a svi s titlovima na engleskom jeziku.

LFF započinje već u utorak 27. kolovoza - Nultim danom - jednom od mnogih novosti 11. LFF-a, a završava u subotu, dodjelom čak sedam nagrada. U tom će vremenu biti prikazane mnoge regionalne premijere, nekoliko hrvatskih i festivalskih te čak i jedna svjetska premijera.

 



Najave