Natječaj EK: Mapiranje vještina i potreba za obukom

Europska je komisija objavila natječaj za uslugom mapiranja vještina i potreba za obukom  u cilju poboljšavanja pristupačnosti turističkih usluga. Svrha natječaja da se popišu potrebne vještine osoblja  kako bi se poboljšala pristupačnost i sigurnost turističkih usluga, te analiziralo dostupnost odgovarajuće obuke, bilo u državama članicama EU (EU 28-uključujući Hrvatsku) ili koje se mogu prenijeti iz drugih regija. Kroz analize nekih primjera prikupit će se i primjeri dobre prakse „obuke za pristupačnost“ za različite turističke usluge.

 

Europska je komisija objavila natječaj za uslugom mapiranja vještina i potreba za obukom s ciljem poboljšanja pristupačnosti turističkih usluga.

Svrha natječaja je da se popišu potrebne vještine osoblja, kako bi se poboljšala pristupačnost i sigurnost turističkih usluga, te analizirala dostupnost odgovarajuće obuke, bilo u državama članicama EU (EU 28, uključujući Hrvatsku) ili koje se mogu prenijeti iz drugih regija. Kroz analize nekih primjera prikupit će se i primjeri dobre prakse „obuke za pristupačnost“ za različite turističke usluge.

Rok za prijavu je 28. rujna 2012. godine.

Više informacija na stranicama Europske komisije.



Pisane vijesti