Srpanjsko izdanje turističkog vodiča Enjoy Istra

Objavljeno je novo izdanje popularnog turističkog vodiča EnjoyIstra, kao najava raznolikih događanja i atrakcija u kojima se tijekom mjeseca srpnja može uživati diljem Istre.

Vodič donosi članke na engleskom, njemačkom, talijanskom i hrvatskom jeziku, na 80 stranica prikazuje portret ljetne Istre s pregledom umjetničkih događanja i festivala, sportskih događanja, do ponude hrane i vina te informacija o prirodnim i povijesnim znamenitostima.

EnjoyIstra izlazi u nakladi županijske Turističke zajednice, a priprema ga tvrtka Sedam i pol u suradnji s lokalnim turističkim uredima. Besplatan i bogato ilustriran fotografijama, vodič je dostupan u turističkim uredima i na recepcijama hotela i kampova.

Njegovo najnovije izdanje, 23. od početka izlaženja, počinje poglavljem o plesu, dok naslovna fotografija tematizira znameniti srpanjski ATP turnir u Umagu. Pored članaka, EnjoyIstra donosi i detaljni kalendar manifestacija, kartu Istre te ažurirane podatke o muzejima, atrakcijama i mjesečnim sajmovima u Istri.



Pisane vijesti