Hrvatska turistička ponuda predstavljena agentima belgijskog turoperatora Caractere

Predstavništvo Hrvatske turističke zajednice u Bruxellesu je u suradnji s belgijskim turoperatorom Caractere, specijaliziranim za smještaj u tzv. šarm i boutique hotelima diljem Mediterana, predstavilo je 31. svibnja 2012. godine hrvatsku turističku ponudu ispred 100-tinjak agenata u belgijskom gradu Gentu. U ljetnom katalogu ovog eminentnog turoperatora, na 50 stranica, Hrvatska je predstavljena uz Francusku, Španjolsku, Portugal, Italiju, Grčku i Sloveniju.

Na samom početku ovog skupa, prikazan je nagrađivani promidžbeni film HTZ-a „Oda radosti“ koji je oduševio sve nazočne. Generalna direktorica ujedno i vlasnica Caractere-a, Carmen Van den Bossche osobno je svojim agentima predstavila brojne luksuzne i boutique hotele diljem Hrvatske, od Zagreba, preko središnje Hrvatske pa sve do Istre, Dalmacije i Dubrovnika, koje ima u svojoj ponudi te više različitih itinerera kroz Hrvatsku za goste koji ne preferiraju boravak samo na jednom mjestu ili u jednom hotelu.

Carmen Van den Bossche velika je zaljubljenica u Hrvatsku i vrlo dobra poznavateljica hrvatske turističke ponude. S ciljem da se agentima Caractere-a što bolje približe atraktivnosti i posebnosti hrvatske turističke ponude organizirana je i degustacija hrvatskih specijaliteta i vina. Događanju su se odazvali, na poziv Caractere-a, i njihovi hrvatski partneri hotel Le Meridien i hotel Malin. Tijekom večeri ostvareni su brojni kontakti a agenti su iskazali veliki interes za dodatnim informacijama o Hrvatskoj.

Podsjetimo, Caractere je u 2011. godini u Hrvatsku doveo više od 2300 gostiju u Hrvatsku, čime se po broju dovedenih putnika svrstava među prvih 10 belgijskih turoperatora. Klijenti koji svoje putovanje bukiraju preko Caracterea slove kao prilično zahtjevni, ali vrlo korektni te visoke platežne moći. 



Pisane vijesti