U Ljubljani predstavljen ovogodišnji program ATP turnira Vegeta Croatia Open Umag

U organizaciji Predstavništva Hrvatske turističke zajednice i Organizacijskog odbora ATP turnira Vegeta Croatia Open Umag, danas je u Ljubljani održana tiskovna konferencija povodom ovogodišnjeg turnira koji će se održati u razdoblju od 5. do 15. srpnja 2012. godine. Nazočne novinare najeminentnijih slovenskih sportskih i drugih medija u uvodnom je dijelu pozdravio direktor Predstavništva HTZ-a u Sloveniji Goran Blažić, a ovogodišnji program turnira predstavili su direktor turnira Vanja Božićković, te direktorica Izvršnog odbora Arlen Brozić.

23. ATP Vegeta Croatia Open od velike je važnosti za promidžbu Umaga, Istre i Hrvatske u svijetu. Prijenosi i snimke mečeva iz Umaga bit će prikazani na 15 TV postaja u do sada potvrđene 133 zemlje svijeta na pet kontinenata, gdje će ih potencijalno moći gledati 70 milijuna kućanstava. Tome treba pridodati i 700 milijuna kućanstava koja će informacije iz Umaga primati putem vodećih globalnih medijskih kuća, poput BBC World Newsa, Eurosporta, Al Jazeere, France 24 i Russia Today, te izlazak na veliko medijsko tržište Kine početkom ove godine. Turnir će pratiti i ATP mediji kroz TV Show, tzv. ATP World Uncovered koji ima 412 milijuna potencijalnih gledatelja, putem web stranice ATPWorldTour.com (10 milijuna posjetitelja mjesečno) te newslettera i Facebook stranice koja ima više od 900.000 fanova.

Posjetitelje 23. ATP Vegeta Croatia Opena očekuje iznimno bogat program namijenjen svim generacijama. Istria Gourmet Festival ponovno će okupiti najbolje istarske restorane, vinare i maslinare, a jedinstvena glazbena ponuda uključuje više od 100 sati programa tijekom 11 dana događanja.



Pisane vijesti