Drugi festival jagoda

Rivijera Crikvenica će 26. i 27. svibnja 2012. mirisati na jagode. Naime, ovaj nas vikend očekuje drugi po redu Festival jagoda, gastronomska manifestacija namijenjena svim sladokuscima i obožavateljima ovoga iznimno ukusnog i oku ugodnog voća.

Glavnina raznovrsnog programa će se održati na rivi u Selcu, koja će biti ukrašena mirišljavim voćnim proljetnim ruhom. Naša priča o jagodama ovdje ne prestaje, jer će se slatki miris jagoda oćutjeti i u mnogim hotelima i ugostiteljskim objektima na području Crikvenice, Dramlja i Selca.

Kuhari i slastičari će pokazati umijeće i kreativnost u pripremanju maštovitih jela i pića, a iz bogate ponude izdvajamo: šurlice s kozicama i jagodama u prošeku, file zubaca s finim travama, rikulom i jagodama, kotlete u umaku od jagoda, pizzu s jagodama, flambirane jagode sa zelenim paprom, krostatu od jagoda, slatku fantaziju od kandiranih maslina i jagoda, razne torte, salate i pića od jagoda.
Organizator Festivala jagoda je Turistička zajednica Grada Crikvenice, suorganizator Udruga proizvođača jagoda "Jagodni prsten", a pokrovitelji Grad Crikvenica i Županijska lučka uprava Crikvenica.



Najave