Nastup Hrvatske turističke zajednice na sajmu turizma CroTOUR

Hrvatska turistička zajednica (HTZ) predstavlja se i ove godine u razdoblju od 9. do 12. svibnja 2012. godine na međunarodnom sajmu turizma CroTOUR.

Na štandu HTZ-a, u paviljonu VII. bit će predstavljena turistička ponuda naše zemlje, a 11. svibnja 2012. godine organiziran je stručni skup pod nazivom „Stanje na emitivnim turističkim tržištima". Stručni skup s radom započinje u 11 sati, u dvorani „Vis-Korčula" Zagrebačkog velesajma. Kroz izlaganja direktora i voditelja predstavništava HTZ-a u inozemstvu, bit će predstavljeni aktualni podaci s tržišta po pitanju tržišnih trendova, prodaje programa za Hrvatsku i perspektive za naredne mjesece.

U sklopu svog nastupa na sajmu HTZ organizira  i poslovnu radionicu Buy Croatia, posljednjeg dana sajma, 12. svibnja, a na njoj će se susresti predstavnici domaćih i inozemnih turističkih agencija i ostalih profesionalaca iz turističke industrije. Poslovna radionica okupit će turističke djelatnike iz Belgije, Danske, Francuske, Njemačke, Italije, Nizozemske i Velike Britanije. Hrvatski sudionici radionice partneri su koji u svojim ponudama imaju programe za područje Zagreba i kontinentalne Hrvatske (središnje Hrvatske, Slavonije i Like-Karlovca).

Uoči poslovne radionice, a u suradnji s turističkim zajednicama grada Zagreba, Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske županije, HTZ je  organizirala, za inozemne turističke agente sudionike radionice, od 9. -12. svibnja, inspekcijsko putovanje u spomenute županije.



Pisane vijesti