Poslovna radionica Buy Croatia za talijanske turističke agente u Novom Vinodolskom

Hrvatska turistička zajednica, u suradnji s TZ Kvarnera i TZ Istre, organizira inspekcijsko putovanje i poslovnu radionicu Buy Croatia za članove Udruge talijanskih putničkih agencija FIAVET. Naime, više od 100 turističkih agenata iz Italije će u razdoblju 2. – 6. svibnja boraviti na Kvarneru i u Istri, a središnje događanje bit će poslovna radionica koja će se održati 3. svibnja 2012. godine u Novom Vinodolskom u Novi spa&resort s početkom u 10:30 sati. Prije radionice bit će predstavljen projekt EOS CODE pod nazivom „Održivost okoliša: Unapređenje održivog poslovanja tvrtki“.

Poslovna radionica za hrvatske i talijanske turističke gospodarske subjekte organizira se s ciljem povećanja obuhvata Hrvatske u programima talijanskih partnera. Partneri s talijanskog tržišta pozvani su na radni sastanak u Hrvatsku, kako bi se upoznali s odredištem i doživjeli turističke proizvode i kvalitetu ponude te se susreli s dobavljačima usluga (operatori smještaja, incoming agencije, specijalisti za proizvode, itd.) te pregovarali o kupnji usluga i/li paketa. Pravo na sudjelovanje imaju hrvatski turistički gospodarski subjekti iz sljedećih kategorija: turoperatori i putničke agencije, strukovne udruge iz turizma, prijevozne kompanije: brodske, željezničke, cestovne i avio (zračne), društva rent a car-a s podružnicama, hotelske tvrtke sa 3-4-5 zvjezdica, mali obiteljski hoteli i privatni smještaj te kampovi i turistička naselja.

Poslovna radionica Buy Croatia za kontinentalni dio Hrvatske predviđena je u okviru sajma turizma Crotour, 12. svibnja 2012. godine na Zagrebačkom velesajmu.
 



Pisane vijesti