Prva generacija polaznika Lošinjske škola aromaterapije

Podjelom diploma i predstavljanjem novih saznanja, u subotu, 21. travnja, prva generacija polaznika završit će Školu aromaterapije na otoku Lošinju, u suradnji s Ustanovom za obrazovanje odraslih Adrianus, te voditeljicom aromaterapeuticom Anamarijom Pažin Morović, koja je ujedno i partner Grada i TZ Malog Lošinja u pozicioniranju Lošinja kao centra za aromaterapiju.

Turistička zajednica grada Malog Lošinja podržala je stanovnike otoka koji žele biti dio projekta Lošinj – centar aromaterapije, te primijeniti svoja znanja, dok je Grad dao financijsku potporu nezaposlenim Lošinjanima za stjecanje novih znanja, u čemu su sudjelovali i zaposlenici Jadranka hotela i Lječilišta Veli Lošinj.

Novi aromaterapeuti naučili su spravljati prirodnu, Eco Friendly kozmetiku od lošinjskog miomirisnog bilja: smilja, kadulje, mirte, lavande, masline, gospine trave…Naučili su i olakšavati tegobe na potpuno prirodan način, potaknuti koncentraciju uz pomoć eteričnih ulja, kreirati wellness ozračje u vlastitom domu, na radnom mjestu itd. Također, naučili su kako unaprijediti kvalitetu vlastitog života uz pomoć aromaterapije te prenositi ta znanja na obitelj, prijatelje, goste.



Pisane vijesti