Za Uskrs dobra popunjenost hotela na Makarskom primorju

Hotelijeri Makarske rivijere za uskrsne blagdane najavljuju dobru popunjenost hotela, od Brela do Gradca za Uskrs će biti otvoreno 15 hotela koji će, po trenutačnim rezervacijama i pristiglim najavama, ugostiti oko 2500 gostiju, uglavnom stranih.

Najbrojniji će biti Nijemci i Englezi, a očekuju se i Skandinavci te gosti iz Slovenije i Bosne i Hercegovine.

Hotelijeri najavljuju i da će za prvosvibanjske praznike na Makarskoj rivijeri biti otvoreno 20 hotela koji će, po rezervacijama i pristiglim najavama, ugostiti više od 3500 gostiju.

Za uskrsne blagdane grad Makarska ugostit će oko 900 turista, od kojih će više od 300 biti u hotelu "Meteor", u dva breljanska hotela boravit će 400 gostiju, uglavnom iz Njemačke i Austrije, a ostali će uskrsne blagdane provesti u hotelima u Baškoj Vodi, Tučepima i Podgori.

Zadovoljni smo najavama dolaska gostiju za Uskrs, kažu u Hotelima "Brela", gdje potvrđuju dobar booking za predsezonu i rujan, a prodaja za ljetne mjesece je uobičajena.

Posebno se najavljuje dobar booking za prvosvibanjske praznike u sva tri hotela, rekao je direktor prodaje Žarko Kristić i dodao kako očekuju da će za te dane ugostiti oko 900 gostiju.

Popunjenost hotela u Baškoj Vodi bit će za Uskrs i u travnju kao i prošle godine u to vrijeme, kažu u hotelima u kojima je "Milenij" za blagdane popunjen.

Kvalitetnu popunjenost hotela za uskrsne blagdane i predsezonu najavljuju i u Hotelima "Makarska" u Makarskoj. Direktor Joško Lelas tvrdi kako će "minus iz ožujka biti nadoknađen" u travnju i svibnju.

Zadovoljstvo bookingom za Uskrs te u predsezoni i posezoni ne kriju ni tučepski hotelijeri. Direktor prodaje Ivo Visković potvrdio je kako je booking u travnju čak 61 posto bolji od lanjskoga, a dosadašnja prodaja za cijelu sezonu bolja je 20 posto nego u isto vrijeme lani.

Hotelijeri Živogošća kažu kako će popunjenost hotela za prvosvibanjske blagdane i za svibanj biti bolja nego lani, a u Gradcu hotelijeri najavljuju također dobru predsezonu i posezonu.

Za ljetne mjesece hotelijeri s Makarske rivijere jednoglasni su u ocjeni bookinga te ističu kako je stanje s rezervacijama - iako booking iz godine u godinu kasni - bolje nego lani. (Hina)



Pisane vijesti