Prezentacija hrvatske turističke ponude za talijanske turističke agente

U okviru planiranih promidžbenih aktivnosti u ožujku, Predstavništvo Hrvatske turističke zajednice (HTZ) u Milanu, u suradnji s talijanskim turoperatorom Firmatour, održalo je prezentacije informativno-edukativnog karaktera za talijanske turističke agente u 4 talijanska grada.

Cilj ovih prezentacija bio je upoznati turističke agente s Hrvatskom kao odredištem te prikazati kvalitetu i raznolikost naše ponude. Prezentacije su održane u Bolonji, Veroni, Torinu i Milanu, a sveukupno se odazvalo više od 200 agenata. Edukativni dio prezentacija odnosio se na opću hrvatsku turističku ponudu, a prikazan je promidžbeni film, nakon kojeg je svaki sudionik dobio promidžbeni materijal o Hrvatskoj koji će koristiti u dnevnoj prodaji. Turoperator Firmatour je tom prigodom predstavio i svoj katalog prodaje s raznovrsnom smještajnom ponudom.

U praktičnom dijelu događanja organiziran je nagradni upitnik u kojem su agenti podijeljeni u natjecateljske timove imali priliku provjeriti poznavanje Hrvatske kao destinacije na temelju pitanja o odredištima i detaljima turističke ponude. Najbolji tim dobio je nagradno putovanje te promidžbene suvenire HTZ-a. Sudionici i organizatori ocijenili su ovu vrstu poslovnih susreta izuzetno uspješnim te izrazili zadovoljstvo stečenim znanjem.



Pisane vijesti