Prezentacije za turističke agente u austrijskim gradovima

Predstavništvo Hrvatske turističke zajednice u Beču, već tradicionalno uspješno organizira prezentacije za turističke agente s najvećim turoperatorom Terra Reisen koji u svom katalogu nudi programe za Hrvatsku. U razdoblju od 6. do 8. ožujka 2012. godine, susreti su održani u Anifu, Klagenfurtu i Leobenu. Odaziv agenata bio je odličan. Tijekom tri dana na prezentacijama je sudjelovalo 119 agenata, a 13. i 14. ožujka 2012. godine slijede prezentacije u St. Pöltenu i Linzu, gdje je najavljeno sudjelovanje 80 agenata.

Svake godine u prezentacijama sudjeluje i jedna naša regija, a ove godine bila je to Istra. Tako se pored nacionalne prezentacije, prezentirala i turistička ponuda Istre i to kroz promidžbeni materijal i film.

Turoperator Terra Reisen predstavio je katalog za Hrvatsku sa svim različitim mogućnostima njihove prodaje. Sveukupni pristup pokazao se izuzetno uspješnim, jer nam iskustva pokazuju, da agenti tako najbolje upoznaju našu turističku ponudu, a zamjetno je da se i evidentno pojača buking prema Hrvatskoj. Na kraju svake prezentacije prikazan je spot Hrvatske turističke zajednice „Oda radosti“ kojim je ujedno prezentiran i skori ulazak u Europsku uniju.
 



Pisane vijesti