Promidžba hrvatskog turizma u Normandiji u suradnji s turoperatorom „Top of Travel“

Predstavništvo Hrvatske turističke zajednice u Parizu, u suradnji s turoperatorom „Top of Travel“, predstavilo je hrvatsku turističku ponudu na dva turistička sajma u francuskoj regiji Normandiji.

Turoperator „Top of Travel“ specijaliziran je za Hrvatsku te u svojim programima nudi cjelovitu paletu proizvoda hrvatskih odredišta. Prodaju aranžmana „Top of Travel“, obzirom da se ne bave direktnom prodajom, organizira putem turističkih agencija.

Sajmovi su održani 28. i 29. siječnja u gradu Evreux-u, a od 18. i 19. veljače u Rouen-u, koji su ujedno dva glavna grada normandijske regije, te su ovom prigodom proslavili i svoju obljetnicu.

Organizator sajmova bila je mreža agencija „Voyages Paris-Normandie (VPN)“, lanac koji obuhvaća 16 turističkih agencija raspodijeljenih na području Normandije i Pariza.

Spomenute sajmove obišli su brojni posjetitelji, te pokazali veliki interes za Hrvatsku potvrdivši nam svoje skorašnje dolaske te istaknuli da im je Hrvatska, i u 2012. godini, top odredište za odmor.



Pisane vijesti