Predstavljanje Dalmacije u Zürichu

U zajedničkoj organizaciji Predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Švicarskoj i turoperatora Unique Travel, 16. veljače 2012. godine u restoranu Lake side u Zürichu održana je prezentacija na kojoj su, uz spomenute organizatore, sudjelovale četiri dalmatinske županije.

Svaka se županija predstavila prezentacijom i kratkim filmom županije. Predstavljanje turističkih ponuda županija održali su Damir Hordov za Turističku zajednicu Zadarske županije, Ines Ljubić za Turističku zajednicu Šibensko-kninske županije, Tonči Antičević za Turističku zajednicu Splitsko-dalmatinske županije, te Anita Paskojević i Vladimir Bakić za Turističku zajednicu Dubrovačko-neretvanske županije.

Događaju je nazočilo je 47 turističkih agenata, a poseban naglasak stavljen je na predstavljanje zračnih linija koje izravno povezuju Švicarsku s 3 dalmatinske zračne luke. Poseban interes agenti su iskazali za ovogodišnje izravne letove Zürich - Dubrovnik tijekom cijele godine. Slijedom navedenog, Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije predstavila je jesenske i zimske turističke programe u županiji.



Pisane vijesti