Turistički agenti iz Južne Amerike u Hrvatskoj

U cilju što kvalitetnijeg povezivanja turističkih gospodarskih subjekata iz Hrvatske s najvažnijim agencijama i turoperatorima iz Južne Amerike, u okviru projekta „Buy Croatia“, Hrvatska turistička zajednica organizira, 31. listopada 2011. godine, u hotelu Westin, s početkom u 10:00 sati poslovnu radionicu. Osim radionice, agentima će se kroz prezentacije predstaviti turistička ponuda Zagreba i Hrvatske koje će održati predstavnici TZG Zagreba i Hrvatske turističke zajednice.

Organizacijom ove poslovne radionice nastoji se povećati ponuda za vrijeme organiziranih putovanja u Hrvatsku, kako po sadržaju, tako i aktivnostima u skladu sa sezonama, a krajnji rezultat je povećanje broja gostiju u organiziranim dolascima, s naglaskom na turizam posebnog značenja i produženje sezone. Na poslovnoj radionici sudjeluju predstavnici turoperatora i agencija iz Argentine, Brazila, Čilea, Kolumbije, Kostarike, Dominikanske Republike, Ekvadora, El Salvadora, Gvatemale, Hondurasa, Meksika, Nikaragve, Paname, Paragvaja, Perua, Portorika, Španjolske, Amerike, Urugvaja i Venezuele te hrvatskih turističkih gospodarskih subjekata iz cijele Hrvatske.

Hrvatska turistička zajednica je poslovnu radionicu "Buy Croatia" prvi put za brazilsko tržište organizirala 4. svibnja 2011. godine, a prethodilo joj je studijsko putovanje po Hrvatskoj. Rezultat uspješno održane poslovne radionice jest ovogodišnje održavanje Skupštine južnoameričkog turoperatora „Europamundo“ u Zagrebu. Turoperator „Europamundo“ na svojem je tržištu poznat po najkompletnijim programima za Europu te u ponudi ima i Hrvatsku, i to u više od 10 programa u kombinaciji s drugim zemljama. Održavanje Skupštine u Zagrebu i Hrvatskoj imat će veliki odjek među južnoameričkim turoperatorima i agencijama, s obzirom da će u vlastitoj organizaciji posjetiti i hrvatska odredišta. Naime, nakon radnog dijela, agenti će razgledati Zagreb, a potom se uputiti na petodnevno putovanje po Hrvatskoj i upoznati turističku ponudu Plitvičkih jezera, Zadra, Splita i Dubrovnika.

 



Najave