Gastronomadi promoviraju hrvatsku gastronomiju

Klub Gastronomada svojim eno-gastro aktivnostima nastavlja niz promocija tradicionalnih i modernih pristupa hrvatskoj gastronomiji i njenim vrijednostima.

Tako je nakon predstavljanja njihovog Kluba Gastronomada u zagrebačkoj Jurišićevoj ulici, u prestižnom New York Timesu, a potom i u Herald Tribune-u, u nedjeljnom izdanju Wall Street Journal-a objavljen članak s preporukama koje zanimljivosti treba obići i upoznati svaki moderni turist u Zagrebu.

Tu su prijedlozi obilaska tri muzeja, ali i obvezan posjet Klubu Gastronomada, gdje se može naučiti mnogošto o kulturi gastronomije Zagreba i Hrvatske, proći kroz neki od kulinarskih tečajeva i posebnih "cooking show" prezentacija kao i zajedno s gastronomadima obići tržnicu Dolac i potom u okviru originalne turističke poludnevne ture "gourmet city" pripremati i kuhati neko zanimljivo jelo u njihovom klubu.



Pisane vijesti