Sajamski nastupi HTZ-a u listopadu

Po završetku nastupa na Jata Travel Showcase u Tokiju, Hrvatska turistička zajednica nastavlja s predstavljanjem hrvatske turističke ponude na sajamskim priredbama u inozemstvu. 

Prestižni „Salone Nautico“ u Genovi, bit će prilika brojnim posjetiteljima sajma da se, od 1. do 9. listopada 2011. godine, upoznaju, ali mnogi i podsjete na atraktivnosti hrvatske nautičke ponude. 

Uz Hrvatsku turističku zajednicu na hrvatskom štandu predstavit će se i suizlagač marina Frapa.

„Salone Nautico“ proteže se na 100.000 m2 vodene površine te 200.000 m2 izložbenih paviljona te unutarnjih i vanjskih površina za izlagače, a smještena je na glavnom ulazu u genovsku luku. Predviđa se više od 1300 izlagača od kojih je 35 % iz inozemstva.

Nakon Genove slijedi „Tour Salon“ u poljskom Poznanu, koji će se održati od 19. do 22. listopada 2011. godine. Pored sajamskog nastupa, bit će održana poslovna radionica na kojoj će mogućnosti suradnje razmotriti 12 hrvatskih i 9 poljskih partnera.

„Tour Salon“ je najveći turistički sajam u zemlji, koji je prošle godine privukao 760 izlagača iz 30 zemalja, te više od 15.000 profesionalaca iz turističke djelatnosti.

Osim Genove i Poznana, za listopad 2011. godine predviđeni su nastupi na sajmovima IMEX u Las Vegasu od 11. do 13. listopada, te na FIT-u Buenos Airesu krajem mjeseca.



Pisane vijesti