Hrvatska turistička ponuda predstavljena na nizozemskom tržištu

Predstavništvo Hrvatske turističke zajednice u Nizozemskoj, u suradnji s Veleposlanstvom Republike Hrvatske, sudjelovalo je 18. rujna 2011. godine na Međunarodnom danu Haaga (The Hague International Day).

Cilj manifestacije bio je posjetiteljima predstaviti pregled brojnih evropskih međunarodnih organizacija i institucija koje djeluju u Haagu. Tom su prigodom mnoge organizacije otvorile svoja vrata posjetiteljima i održale predavanja za publiku.

U kongresnom centru Svjetski forum (The World Forum Convention Centre) organiziran je Međunarodni sajam (International fair) gdje su se, osim međunarodnih institucija  i nevladinih organizacija, predstavila i veleposlanstva nekih zemalja, između ostalih i Hrvatske. Paralelno s programom cijelog su dana održavana predavanja i debate.

Predstavništvo HTZ-a u Nizozemskoj i Veleposlanstvo RH organizirali su štand na kojem su pružali informacije o Hrvatskoj općenito, turističkoj ponudi te o aktivnostima Veleposlanstva.

Međunarodni sajam otvorio je gradonačelnik Haaga, Jozias van Aartsen. Prilikom posjeta hrvatskom štandu istaknuo je kako je s obitelji već ljetovao u Hrvatskoj, te namjerava ponovno doći. S obzirom na veliki interes posjetitelja, posebice na hrvatskom štandu, hrvatska je turistička ponuda još jednom uspješno predstavljena na nizozemskom tržištu.



Pisane vijesti