Snimanje za kalendar Miss Tuning Bodensee 2012

Na Kvarneru, u razdoblju od 23. do 28. kolovoza 2011. godine, odvija se snimanje za kalendar Miss Tuning Bodensee 2012.

Radi se o važnom medijskom projektu organizator kojeg je sajam Friedrichshafen, a Hrvatska je izabrana zahvaljujući dugogodišnjoj suradnji sa sajmom i atrakcijama koje može ponuditi.

Tijekom ranijeg inspekcijskog putovanja (11. i 12. srpnja 2011.), razgledane su lokacije na Kvarneru i Zagrebu. Od ukupno 16 lokacija, na Kvarneru je odabrano njih 14 (Rijeka – Hartera i lansirna rampa Torpedo; Opatija - ljetna pozornica i hotel Miramar; Ičići – ACI marina; Medveja – plaža Hemingway; Draga di Lovrana; Cres – vidikovac i ACI marina; Krk – Marina Punat , jahta i Villa Rustica; Lopar – pješčana plaža; Rab – Rabski samostreličari).

Suradnjom predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Münchenu, Turističke zajednice Kvarnera, sajma Friedrichshafen, Turističkih zajednica članica Kvarnera i gospodarskih subjekata s područja Kvarnera izvršene su sve pripreme za realizaciju ovog projekta.

Kao motivi snimanja koriste se jedinstvene lokacije, vezane uz turističke motive, posebni krajolici i arhitektura. 

Uz svaku fotografiju koja predstavlja jedan mjesec u kalendaru, nalazi se kratki opis  lokacije te se producira „Making of“ video, koji najbolje prezentira mjesta snimanja, način života stanovništva, prirodne ljepote te cijelu državu. Jedan motiv izabire se kao naslovnica kalendara.

Glavni njemački internet portali (Gmx.de, aol.de, web.de) kao i on-line novine (autobild.de, focus.de, taz.de itd) svakodnevno obavještavaju čitatelje o stanju snimanja, te o zemlji i odredištima u kojima se kalendar snima. Posljednji partneri u izradi kalendara bili su područje Velikih Jezera u SAD-u te Mallorca.

Tijek izrade kalendara možete vidjeti i pratiti na Facebook stranicama, te na stranicama Tuning World Bodensee



Pisane vijesti