Poreč ugostio belgijsku radio postaju Bel Rtl

Jedna od najpopularnijih frankofonih belgijskih radio stanica, radio Bel Rtl, za posljednje epizode vrlo slušane jutarnje emisije Beau Fixe, izabrao je Poreč kao odredište iz kojeg se u razdoblju od 27. lipnja do 1. srpnja 2011. godine svakodnevno izravno uključivao u program.

U hotelu Valamar Club Tamaris postavljen je improvizirani studio, a vrlo zanimljiv i dinamičan radio-program upotpunile su brojne „audio“ razglednice iz čitave Istre i Kvarnera te zanimljivi, uglavnom lokalni sugovornici.

Svakodnevno pozorno slušajući program i odgovarajući na pitanja, slušatelji su imali prilike osvojiti i atraktivne nagrade – tjedan dana za 2 osobe u Poreču, što je svakako ovu emisiju i radio javljanje učinilo još zanimljivijim.

Zahvaljujući svakodnevnom javljanju na samom početku sezone, gotovo 200.000 belgijskih slušatelja moglo je čuti puno zanimljivih i atraktivnih informacija o Poreču, Istri i Hrvatskoj općenito, što će, nadamo se, onim još neodlučnim slušateljima pomoći da upravo Istru i Hrvatsku odaberu kao odredište u kojem će provesti svoj godišnji odmor.

Gostovanje komercijalnog radija Bel Rtl, u potpunosti je iniciralo te koordiniralo Predstavništvo Hrvatske turističke zajednice u Bruxellesu.

Projekt je realiziran i uz suradnju s avioprijevoznikom Ryanair, koji je prije tjedan dana po prvi puta povezao Pulu i Bruxelles linijom koja će trajati cijelo ljeto, hotelskom kućom Valamar iz Poreča koja sponzorira boravak, dok su turističke zajednice Istarske županije i Poreča pomogle u kreiranju i realizaciji sedmodnevnog programa.



Pisane vijesti