Udružene tržišne aktivnosti: Slijetanje aviona Ryanair-a u Zračnu luku Rijeka

U petak, 15. travnja 2011. godine u press centru Zračne luke Rijeka u Omišlju, s početkom u 10,45 sati održat će se konferencija za novinare u povodu slijetanja zrakoplova iz Stockholma i Londona, aviokompanije Ryanair.

Konferenciji za novinare prisustvovat će Giulia Gambacciani, direktorica odjela prodaje i marketinga kompanije „Ryanair“ za Italiju, Hrvatsku, Grčku, Cipar i Rumunjsku, Nada Turina Đurić, zamjenica župana Primorsko-goranske županije, Nikola Mendrila, v.d. pročelnika Upravnog odjela za pomorstvo, promet i veze u PGŽ, mr.sc. Andrija Vitezić, pročelnik Odjela uprave za poduzetništvo Grada Rijeke, mr.sc. Kristijan Staničić, član Turističkog vijeća Turističke zajednice Kvarnera, Petar Škarpa, direktor TZ grada Rijeke i Mladen Pasarić, direktor Zračne luke „Rijeka“.

Promociju Kvarnera na www.ryanair.com financiraju Primorsko-goranska županija, Grad Rijeka, Turistička zajednica Kvarnera i Turistička zajednica grada Rijeke, te Hrvatska turistička zajednica kroz udružene tržišne aktivnosti u 2011. godini.

Poslije konferencije za novinare, u 11,25 sati, očekuje se slijetanje zrakoplova iz Londona, uz svečani doček.



Najave