DRŽAVNI TAJNIK GRGIĆ NA KONFERENCIJI „TURIZAM - RAZMJENA STRATEGIJA ZA RAZVOJ SEKTORA I RAST ZEMLJE“


Talijanska nacionalna konferencija s temom „Turizam - razmjena strategija za razvoj sektora i rast zemlje“ održat će se 15. listopada 2010. godine u Vili Erba, Cernobbio, Talijanska Republika.

Konferencija se održava u organizaciji ministrice turizma u talijanskoj vladi Michele Vittorie Brambilla, te na njoj uz hrvatske predstavnike sudjeluju predstavnici ministarstava i nacionalnih turističkih organizacija iz Indije, Rusije, Kine, Bugarske, Francuske, Grčke, Portugala, Rumunjske, Mađarske, Turske, Albanije, Bosne i Hercegovine, Monaka i San Marina.

Delegaciju Ministarstva turizma RH predvodi državni tajnik Branko Grgić, koji će kroz svoje izlaganje na konferenciji predstaviti dosadašnje strategije hrvatskog turizma i njihovu važnost za sveukupni razvoj sektora.

Ukratko će predstaviti mjere i programe koje provodi Ministarstvo turizma, a kojima je za cilj kvalitetnija i efikasnija primjena samih strategija. Državni tajnik Grgić osvrnut će se i na suradnju s talijanskom stranom u cilju povećanja turističkog prometa.


Najave