​HTZ brojne goste dočekuje s porukom „Welcome to Croatia“

Akcija dijeljenja vode na odabranim naplatnim postajama i trajektnim lukama
U Hrvatskoj je u tijeku sama špica turističke sezone, u zemlji boravi preko milijun gostiju, a novi kontinuirano pristižu, posebice tijekom ovog posljednjeg srpanjskog vikenda. Upravo je za njih i ove godine, u organizaciji Hrvatske turističke zajednice, pripremljena akcija dijeljenja negazirane prirodne mineralne vode s posebno otisnutom porukom „Welcome to Croatia“.

Tako će tijekom ove subote brojnim turistima na naplatnim postajama Rupa i Lučko te u trajektnim lukama Split i Hvar (Stari Grad) biti podijeljeno čak 50.000 bočica vode u znak dobrodošlice i zahvalnosti na odabiru hrvatskih destinacija, a osim bočica vode dijelit će se i posebno brendirani mirisi za automobile.
 
„Riječ je o sada već tradicionalnoj akciji putem koje našim brojnim gostima, između ostalog, želimo izraziti zahvalnost što su nam ukazali povjerenje, odnosno što su za svoj odmor odabrali upravo Hrvatsku. Želimo biti dobri i odgovorni domaćini. Velike su gužve, ali i vrućine pa im ovim malim znakom pažnje želimo olakšati vrijeme čekanja i putovanja do finalnog odredišta, a koliko su ugodno iznenađeni ovom gestom najbolje govore njihove pozitivne reakcije i komentari“, poručio je Kristjan Staničić, direktor HTZ-a.
 
Dodajmo kako akciju provodi Hrvatska turistička zajednica u partnerstvu s Hrvatskim autocestama i Jamnicom, a osim poruke dobrodošlice na bočicama vode je otisnut i QR kod koji vodi na stranicu Croatia.hr, gdje su dostupne sve korisne informacije o hrvatskim destinacijama i ukupnoj turističkoj ponudi naše zemlje.

Pisane vijesti