Dodijeljen prvi dio nagrada na Danima hrvatskog turizma

Danas je u Šibeniku u turističkom naselju Amadria park Šibeniku dodijeljen prvi dio nagrada Hrvatske turističke zajednice, Hrvatske gospodarske komore i Ministarstva turizma i sporta u kategorijama za destinacije godine, nagrade poslovnom sektoru (Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku), ljude u turizmu te za projekte u sklopu programa „Promocija zanimanja“. 

Drugi dio nagrada dodijelit će se sutra, 07. listopada za najbolje u turizmu, i to u sljedećim kategorijama: Destinacija godine, Kulturna atrakcija godine, Prirodna atrakcija godine, Događaj godine, Marina godine, Kamp godine, Hotel godine, Putnička agencija godine, Restoran godine, nagrada „Anton Štifanić“ u kategoriji tvrtka/ustanova/udruga te pojedinac, Nagrada za životno djelo te posebna priznanja za izniman doprinos promociji Republike Hrvatske i primjenu principa razvoja održivosti.
 
Tijekom sutrašnjeg dana, odnosno drugog dana Dana hrvatskog turizma, održat će se tradicionalni Hrvatski turistički forum s panelom „Kako biti izvrstan?“ gdje će se govoriti o tome kako mjeriti izvrsnost u hotelijerstvu, kako poboljšati kvalitetu usluge i zadovoljiti krajnjeg korisnika. U sklopu panela sudjelovat će predstavnici Instituta za turizam, hotela Martinis Marchi, Esplanade, TrustYou i Visa Europe. Nadalje, predstavit će se Strateški marketinški i operativni plan hrvatskog turizma za naredno razdoblje te održati razgovor jedan na jedan: Kako je biti digitalni nomad u Hrvatskoj? u kojem će sudjelovati digitalni nomad Steve Tsentserenskya  te koji će voditi Tanja Polegubić iz DNA Croatia - Digital Nomad Association.
 
Dani hrvatskog turizma (DHT), tradicionalni susret turističkih djelatnika te svih dionika u turističkom sustavu Republike Hrvatske, u organizaciji Ministarstva turizma i sporta, Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske radiotelevizije, održava se u Šibeniku u turističkom naselju Amadria park Šibenik od 06. do 08. listopada.
 
Ove godine je napravljena internetska stranica www.danihrvatskogturizma.hr i mobilna aplikacija. Preko internetske stranice i aplikacije moguće je stvoriti profil i pratiti sve o događanjima, izletima i smještaju vezanim za Dane hrvatskog turizma 2022.. Osim toga, na navedenoj stranici možete pronaći i detaljnije informacije o sudionicima na panelima i prezentacijama.
 
Program i informacije vezano uz Dane hrvatskog turizma 2020 možete pronaći OVDJE.



Pisane vijesti