Stručne radionice za osmišljavanje i razradu projektnih ideja za Poziv za program Erasmus+: Sport

U Varaždinu je jučer održana prva besplatna radionica za potencijalne prijavitelje na Poziv Europske komisije za program Erasmus+: Sport u organizaciji Ministarstva turizma i sporta, a druge dvije, za koje prijave još traju, održat će se sljedeći tjedan u Karlovcu i Slavonskom Brodu.

Sudionici radionice u Varaždinu upoznali su se sa svim relevantnim informacijama vezano uz Poziv na prijavu projekta za Erasmus+: Sport u 2022. godini te stekli primjenjiva znanja za prijavu vlastitih projekata.

U prvom dijelu radionice sudionici su dobili sve važne informacije o samom Pozivu i prihvatljivim aktivnostima, prijavi na portal Europske komisije te potrebnoj dokumentaciji.

U drugom dijelu sudionici su u manjim grupama, uz pomoć moderatora, imali prilike razraditi ključne elemente projektnih prijedloga u četiri ključna područja: suradnička partnerstva, mala suradnička partnerstva, neprofitna europska sportska događanja i jačanje kapaciteta u području sporta.

Besplatne stručne radionice održat će se također u Karlovcu 15. veljače te u Slavonskom Brodu 17. veljače 2022. godine, a prijava na radionice još uvijek je moguća putem sljedećih linkova.

Karlovac PRIJAVA/link
Slavonski Brod PRIJAVA/link

Pisane vijesti