Najava za medije: Predstavljanje projekta 'Safe stay in Croatia'

Ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac i direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić u četvrtak, 25. veljače 2021. s početkom u 12:00 sati (nakon sjednice Vlade RH) u prostoru Nacionalne sveučilišne knjižnice (Hrvatske bratske zajednice 4), predstavit će projekt Safe stay in Croatia.

Tim povodom bit će lansirana i web stranica www.safestayincroatia.hr putem koje će zainteresirani dionici moći pronaći relevantne informacije o tome što Safe stay in Croatia predstavlja, preuzeti sigurnosne oznake i ostaviti svoje dojmove.
 
Hrvatska je zbog dobrih epidemioloških prilika prošle godine bila prepoznata kao sigurna destinacija, na čemu nastavljamo raditi i u 2021.

Uz već na tržištu poznatu oznaku Svjetskog vijeća za putovanja i turizam (WTTC) Safe Travels, uvodimo i nacionalnu oznaku Safe stay in Croatia, koja je važan kotačić u etabliranju Hrvatske kao sigurne i poželjne destinacije, ali i poticaj svim dionicima u lancu putovanja za nastavak pridržavanja epidemioloških mjera.
 
Primjena sigurnosnih i zdravstvenih protokola, kao i procijepljenost turističkih djelatnika, svakako će biti važan element percepcije Hrvatske kao sigurne destinacije.
 
Ljubazno molimo redakcije da svoje prisustvo potvrde do srijede, 24. veljače 2021. do 17:00 sati na mail press@mints.hr

Najave