Odmor nikad bliže – nova kampanja TZ Zagrebačke županije

Park prirode Žumberak i Samoborsko gorje, vinska Plešivica, Prigorje, ljepote Turopolja i Moslavine, pitoreskna sela, rijeka Sava i jezera Rakitje, Orešje, Kerestinec i Strmec, plovidba skelom od Samobora do Zaprešića, Velika Gorica, Sveti Ivan Zelina, Ivanić, lječilište Naftalan, kurije i dvorci - Odmor nikad bliže.

Novi je to slogan promotivne kampanje TZ Zagrebačke županije koja traje do 1. kolovoza i usmjerena je na domaće goste. Od danas, zelena oaza u srcu Hrvatske ima i novu platformu Odmor nikad bliže, kojom se promoviraju najveće atrakcije, poseban doživljaj odmora, održiv i siguran boravak u destinaciji.

„Važan dio kampanje su smještajni kapaciteti, ruralna odredišta i eno-gastro ponuda, a upravo kroz njih vidimo priliku za doživljaj naše županije kao idealne vikend destinacije, prije svega za stanovnike glavnog grada, ali i za sve one koji istinski uživaju u miru i ljepoti. Zeleni zagrebački prsten nudi mnogo kvalitetnih sadržaja i to na pola sata voženje od centra Zagreba, pa je sjajna prilika za bijeg od stresa i gradskih gužvi“, kaže Ivana Alilović, direktorica TZ Zagrebačke županije.

Nova kampanja počela je predstavljanjem nekoliko vrhunskih vinara s područja plešivičke, zelinske i moslavačke vinske ceste u video razglednici #NazdraviZaBoljeSutra, uz poziv gostima da posjete ovaj nadaleko poznati vinski kraj i kupuju lokalne proizvode.

Oni koji rezerviraju odmor u prvom vikendu srpnja u nekom od mjesta Zagrebačke županije na dar će dobiti kupon u vrijednosti od 350 kuna koji mogu iskoristiti u Designer Outlet Croatia.

Ostale vijesti