Zagreb nudi neke od atraktivnih ponuda na globalnoj turističkoj digitalnoj platformi

Zagreb je već nekoliko godina zaredom jedna od popularnih destinacija u okviru programa Priceless Croatia koji nudi niz jedinstvenih i ekskluzivnih iskustava u više od 40 destinacija širom svijeta te tako promiče turističku ponudu brojnih svjetskih odredišta.

Projekt Priceless Croatia nudi gotovo 50 jedinstvenih mogućnosti vezanih za smještaj, kulinarska iznenađenja u vrhunskim restoranima te brojne glazbene i kulturne sadržaje, a osim onih u Zagrebu, putnici mogu birati i među iskustvima u gradovima diljem Hrvatske. Nakon registracije na internetskoj stranici priceless.com, korisnici Mastercard® kartica iz cijelog svijeta imaju priliku iskušati razne zanimljive sadržaje.

Primjerice, mogu istraživati Zagreb noću u legendarnom starinskom Yugu ili upoznati divlju stranu grada u ekskluzivnom posjetu ZOO gdje će hraniti njegove stanovnike. Tu je i uživanje u luksuzu hotela Esplanade, ali i istraživanje grada u tenisicama za trčanje uz profesionalnog vodiča ultramaratonca nakon kojeg se mogu nagraditi štruklima.

Ljubitelji gastronomskih iskustava uživali bi u bogatom mediteranskom obroku kreiranom posebno za ovaj program u restoranu Dubravkin put. Jedinstvene radionice kuhanja tradicionalnih zagrebačkih jela ili pak radionice izrade čokolade i priprema vlastite također su dostupni na ovoj stranici, a iznimno gastronomsko iskustvo osigurano je u lovu na tartufe i degustaciji tartufa na obroncima Medvednice.

Ako se gosti žele malo odmoriti od gradske vreve, mogu se odlučiti za let balonom iznad zagorskih brega te objed u balonu koji im na licu mjesta priprema poznati chef Mate Janković.

Više na www.priceless.com

Pisane vijesti