Zbog velikog interesa HTZ ponovno pokreće kampanju „Epic Week in Croatia“

Hrvatska turistička zajednica na društvenim mrežama Croatia, Full of life - Facebook, Twitter i Instagram ponovno pokreće odlično prihvaćenu promotivnu kampanju i nagradnu igru koja će u ovom izdanju nositi naziv „Epic Week in Croatia - Returns“. Ljubitelji putovanja imat će priliku za osvajanje putovanja u Hrvatsku tijekom koje će moći doživjeti one aktivnosti koje su sami odabrali za svoj odmor iz snova. Kampanja će biti aktivna od petka, 26. travnja do 15. svibnja 2019. na tržištima Njemačke, Austrije, Velike Britanije, Italije, Poljske, Češke... Naravno, sudjelovati mogu i ljubitelji putovanja iz Hrvatske.

„Riječ je o jednoj od odlično prihvaćenih promotivnih kampanja Hrvatske turističke zajednice koja je u svoja dosadašnja četiri izdanja ostvarila doseg od preko 60 milijuna ljudi. Nastavak kampanje pokrećemo i ove godine i to na zahtjev samih fanova koji su brojnim porukama izrazili velik interes i želju za sudjelovanjem u nagradnoj igri. Upravo zbog toga očekujemo odličan odaziv i promotivne rezultate tijekom provedbe ovog nastavka kampanje u sklopu kojeg ćemo Hrvatsku ponovno prikazati kao zemlju bogate i široke ponude u kojoj svatko može pronaći brojne zanimljivosti za sebe“, poručio je direktor HTZ-a Kristjan Staničić.
 
Koncept „Epic Week“ kampanje sudionicima omogućuje kreiranje idealnog odmora i to putem posebno izrađene web stranice u sklopu koje se među ponuđenih 219 aktivnosti odabiru one koje čine nečiji odmor iz snova. Sudionici mogu birati lokacije, znamenitosti, gradove, ali i okuse koje žele doživjeti tijekom svog posjeta Hrvatskoj. U nagradnoj igri sudjeluju svi oni koji su odabrane aktivnosti podijelili na društvenim mrežama, a u veliko finale ulaze oni čije su objave prikupile najveći broj lajkova. Glavnu nagradu osvaja osoba koja ima najbolji argumentirani opis zašto baš ona zaslužuje putovanje u Hrvatsku u sklopu kojeg će doživjeti sve ono što je odabrala za svoj idealni odmor.
 
Dodajmo kako Hrvatska turistička zajednica u sklopu ovog nastavka kampanje, na odabrani program pobjednika, poklanja dodatni tematski dan odmora i boravka u jednoj od hrvatskih destinacija. Dodatni tematski dan bit će prilagođen već odabranim doživljajima te će moći uključivati primjerice rafting, kayaking, zip line, penjanje po stijenama, itd.
 
Posljednji nastavak kampanje ostvario doseg od 11 milijuna ljudi
 
Posljednji nastavak kampanje naziva „Epic week – Last call“ provodio se u rujnu prošle godine te je tom prilikom ostvaren doseg od 11 milijuna ljudi, a više od osam tisuća novih fanova počelo je pratiti kanale Hrvatske turističke zajednice na društvenim mrežama. Tada je u samoj nagradnoj igri sudjelovalo više od 13.000 natjecatelja, a pobjednik je bio Angelo Elefante iz Italije koji od ponuđenih doživljaja odabrao kušanje soparnika i bračkog vitalca, posjet Splitu, fotografiranje bračke „kuće u kući“, posjet Starogradskom polju te fotografiranje s dalmatinerom, poznatom hrvatskom pasminom.

Pisane vijesti