​Mali Lošinj dobio PRO.PR Vision City priznanje

Na svečanoj dodjeli priznanja PRO.PR Awards, 12. travnja u Selcu, Grad Mali Lošinj primio je PRO.PR Vision City priznanje za medijsku promociju na međunarodnoj razini. Ovogodišnja dodjela priznanja održana je u sklopu konferencije za komunikacijski menadžment PRO.PR koja se održava već 17 godina za redom. Priznanje je posebno i po tome što za njega nije predviđena uplata financijske naknade, već je doista namijenjeno onima koji su svojim radom, trudom i znanjem pridonijeli razvoju struke odnosa s javnošću.

Ove godine, priznanja PRO.PR Awards dobila su 24 komunikacijska stručnjaka iz regije i svijeta, a s ciljem poticanja komunikacije na svim razinama, utemeljena su i priznanja Infigo Award, Vision City i Vision Manager.

Međunarodni stručni žiri koji djeluje u sklopu PRO.PR Awards ove godine odlučio je dodijeliti priznanje PRO.PR Vision City Gradu Malom Lošinju uz obrazloženje kako je Grad u proteklih nekoliko godina pametno iskoristio svoju bogatu kulturnu i povijesnu baštinu te brojne prirodne ljepote i zahvaljujući pozitivnoj i stalnoj komunikaciji ostvario zapažen medijski publicitet na međunarodnoj razini.       

„Velika je čast primiti priznanje struke na međunarodnoj razini i biti svrstan uz vodeće komunikacijske stručnjake iz Hrvatske i svijeta. Jedan smo od gradova koji sustavno upravlja komunikacijama te uspješno koristimo bogato povijesno naslijeđe i na održiv način prilagođavamo ga potrebama suvremenog čovjeka. Ovo je također priznanje i svim našim sugrađanima jer upravo uz stalnu komunikaciju s njima te uz njihovu podršku, kvalitetno upravljamo gradom“, izjavila je gradonačelnica Malog Lošinja Ana Kučić.

Pisane vijesti