Cikloturizam na jugu Hrvatske i adventska ponuda gradova glavni fokus novog tipTravel magazina

Cikloturizam je posljednjih godina omiljena i sve popularnija aktivnost u destinacijama Dubrovačko-neretvanske županije, što potvrđuje sve veći broj turista koji na dva kotača istražuju ljepote i atrakcije tog mediteranskog vrta juga Hrvatske. Svjesni te činjenice, domaćini stalno ulažu u uređenje, opremanje i označavanje biciklističkih staza od kojih su mnoge, zajedno s doživljajima koje pružaju, opisane u novom broju tipTravel magazina. Velika reportaža o cikloturizmu na krajnjem jugu Hrvatske, na ukupno 24 stranice svakog od tri izdanja magazina (hrvatskog, engleskog i njemačkog), predstavlja staze koje prolaze Konavlima, Dubrovačkim primorjem, dolinom Neretve, poluotokom Pelješcem te otocima Korčulom, Mljetom i Lastovom. Brojnim čitateljima, kojih je iz više od 130 zemalja svijeta, donosi i priču o atrakcijama i turističkoj ponudi uz koju ili u čijoj blizini staze prolaze.

U fokusu novog broja magazina je i bogata adventska ponuda Dubrovnika, Varaždina, Bjelovarsko-bilogorske županije, Zagreba i Vodica. Magazin donosi i teme o zdravstvenom turizmu na Kvarneru te o ljepotama Nacionalnog parka Krka, dok od inozemnih destinacija predstavlja Švedsku i navodi deset razloga zbog kojih biste tu sjevernu zemlju trebali posjetiti u zimskim mjesecima.

Podsjećamo, tipTravel magazine izlazi u izdanjima na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku te je svim čitateljima besplatno dostupan za čitanje. Sva izdanja magazina je moguće pronaći na platformi za digitalna izdanja Issuu.com, kao i na aplikaciji u AppStore-u, koju je moguće besplatno preuzeti (dovoljno je upisati "tipTravel").

Putem aplikacije je, zbog niza interaktivnosti, omogućen još kvalitetniji doživljaj čitanja, a sve poveznice na magazin nalaze se i na web stranici magazina.

Pisane vijesti