Ministar turizma Gari Cappelli na prvom kongresu obiteljskih i malih hotela

Ministar turizma Gari Cappelli će u ponedjeljak, 10. prosinca 2018. godine, sudjelovati na svečanom otvaranju prvog kongresa obiteljskih i malih hotela. Cilj kongresa je dati novi impuls stvaranju još boljeg poslovnog okvira za podizanje kvalitete i konkurentnost postojećih, kao i za investicije i razvoj novih malih i obiteljskih hotela koji po kvaliteti, standardu i usluzi predstavljaju jedan od najboljih turističkih proizvoda u Hrvatskoj. Svečano otvorenje Kongresa održat će se u ponedjeljak, 10. prosinca 2018. godine s početkom u 11:00 sati u zagrebačkom hotelu Westin, Izidora Kršnjavog 1, Zagreb.

Uz ministra Cappellija, okupljenima će se obratiti i direktor Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić koji će predstaviti planirane aktivnosti Hrvatske turističke zajednice u 2019. godini s fokusom na male hotele. 

Kongres obiteljskih i malih hotela organizira Nacionalna Udruga obiteljskih i malih hotela uz potporu Ministarstva turizma i Hrvatske turističke zajednice te organizacijskog partnera Hrvatske udruge poslodavaca (HUP).

Najave