DRŽAVNI TAJNIK IVO MUJO DODJELJUJE PRIZNANJA POVODOM ZAVRŠETKA STRUČNOG SEMINARA O RURALNOM TURIZMU I SELJAČKIM GOSPODARSTVIMA

POZIV ZA NOVINARE 

Državni tajnik za turizam Ivo Mujo dodijelit će sutra, u utorak, 7. travnja 2009. priznanja sudionicima dvodnevnog seminara na temu "OBRAZOVANJE ZA TURIZAM NA SELJAČKIM GOSPODARSTVIMA I RURALNI TURIZAM", koja će se upriličiti u vinariji „Lotada“ na Daruvarskoj vinskoj cesti, s početkom u 17,00 sati.

Seminar koji je započeo 6. travnja 2009. godine, ujedno je i peti iz ovogodišnjeg ciklusa stručnih seminara, a održava se pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma RH, te u organizaciji Kluba članova "Selo", Bjelovarsko-bilogorske županije, Hrvatskog farmera d.d. i RRA BBŽ d.o.o.

Sudjelovanje na seminaru je besplatno, a predavanja su namijenjena potencijalnim i registriranim turističkim seljačkim gospodarstvima i poduzetnicima u ruralnom turizmu, te svima onima koji rade na području ruralnog turizma.

Provođenje ovog edukacijskog ciklusa započelo je 2006. godine, a do sada su seminari održani u većini hrvatskih županija. Niz ovih seminara za turistička seljačka gospodarstva i poduzetnike u ruralnom turizmu financira Ministarstvo turizma, uz potporu pojedine županije u kojem se održavaju, a uz stručnu i organizacijsku suradnju strukovne udruge Klub članova „Selo“ i Hrvatskog farmera d.d. 



Najave