Završnica kampanje „Epic Week in Croatia - Last call“ donosi i dan odmora u gradu „Vatrenih“: Sophia iz Velike Britanije, koja je otpjevala hrvatsku himnu, u Hrvatskoj na odmoru iz snova

Hrvatska turistička zajednica na društvenim mrežama Facebook, Twitter i Instagram, do 28. rujna provodi posljednji četvrti nastavak kampanje „Epic Week in Croatia - Last call“. Kampanja nudi 218 aktivnosti za kreiranje idealnog godišnjeg odmora te nagradnu igru u kojoj pobjednik dobiva svoj tjedan iz snova u Hrvatskoj.

„Riječ je o jednoj od popularnih promotivnih kampanja Hrvatske turističke zajednice koja je u svakom novom nastavku ostvarivala sve bolje promotivne rezultate. Kampanja je rezultirala kontinuiranim rastom interesa i broja fanova na društvenim mrežama koji sudjeluju u nagradnoj igri. Odličan odaziv i promotivne rezultate očekujemo i tijekom provedbe ovog posljednjeg nastavka u sklopu kojeg ćemo Hrvatsku prikazati kao zemlju bogate i široke ponude u kojoj svatko može pronaći zanimljivosti za sebe“, poručio je direktor HTZ-a Kristjan Staničić, dodavši kako se kampanja provodi na ključnim emitivnim tržištima poput Njemačke, Austrije, Velike Britanije, Italije, Poljske, Češke i drugih, a sudjelovati mogu i ljubitelji putovanja iz Hrvatske.

Koncept „Epic Week“ kampanje sudionicima omogućuje kreiranje idealnog odmora i to putem posebno izrađene web stranice u sklopu koje se odabiru one aktivnosti koje čine nečiji odmor iz snova. Sudionici mogu birati lokacije, znamenitosti, gradove, ali i okuse koje žele doživjeti i okusiti tijekom svog posjeta Hrvatskoj. U nagradnoj igri sudjeluju svi oni koji su odabrane aktivnosti podijelili na društvenim mrežama, a u veliko finale ulaze oni čije su objave prikupile najveći broj lajkova. Glavnu nagradu osvaja osoba koja ima najbolji argumentirani opis zašto baš ona zaslužuje putovanje u Hrvatsku u sklopu kojeg će doživjeti sve ono što je odabrala za svoj idealni odmor. Dodajmo kako u sklopu posljednjeg nastavka kampanje i nagradne igre Hrvatska turistička zajednica, na odabrani program pobjednika, poklanja dodatni dan odmora i boravka u jednoj od destinacija iz kojih dolaze proslavljeni hrvatski nogometaši koji su osvojili odlično drugo mjesto na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji.

Sophia iz Velike Britanije uskoro u Hrvatskoj
 
Pobjednica prethodne kampanje i nagradne igre u kojoj je sudjelovalo više od 12 tisuća fanova, Sophia iz Velike Britanije, dolazi na svoj zasluženi odmor u Hrvatsku. Ona je kreirala originalnu video objavu u kojoj je pokazala zavidno znanje hrvatske povijesti i kulture te je čak otpjevala stihove hrvatske himne. Sophia će u Hrvatskoj boraviti od 15. do 23. rujna te će u tom razdoblju doživjeti baš onih sedam aktivnosti koje je odabrala, a to su razgled Zagreba na segwayu i obilazak Muzeja prekinutih veza (15.9.), obilazak Rastoka i vožnju kajakom po karlovačkim rijekama (16. i 17.9.), obilazak špilja u sklopu Parka prirode Velebit (18.9.), razgled Zadra (19.9) i otkrivanje čarobnih plaža u Ninu (20.9.), obilazak Nacionalnog parka Krka (21.9) te na koncu vožnju ziplineom u Omišu (22.9.).
 
Podsjećamo kako je treći nastavak kampanje, u sklopu kojeg je za pobjednicu odabrana Sophia iz Velike Britanije, ostvario doseg veći od 50 milijuna ljudi, a više od 60 tisuća novih fanova počelo je pratiti kanale Hrvatske turističke zajednice na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i Pinterest.

Ostale vijesti