DAN HRVATSKOG TURIZMA U TOKIJU

Povodom obilježavanja prve godine rada Predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Japanu, Hrvatska turistička zajednica priređuje 28. siječnja 2009. godine, s početkom u 15,00 sati prezentaciju i poslovnu radionicu za nositelje hrvatske turističke ponude i japanskih turističkih agencija, turoperatora i zrakoplovnih tvrtki.

U večernjim satima uslijedit će svečana večera na kojoj će biti posluženi hrvatski specijaliteti uz zvukove hrvatske glazbe.

Hrvatska je za Japance i dalje zanimljivo turističko odredište, te će se i ove godine organizirati charter letovi iz Japana. Iako su prošle godine charter letovi dolazili u Hrvatsku najviše iz Tokija, ove godine će mnogo više gradova biti polazište direktnih letova za Lijepu našu.

Također, nakon posjete izvršnog odbora JATA-e u studenom 2008. godine (Udruženja japanskih turističkih agencija) i obilaska najvažnijih hrvatskih odredišta tijekom osmodnevnog boravka u RH, osnovana je radna grupa koja će promovirati Hrvatsku i čiji je cilj povećanje broja japanskih turista u „zemlji Marka Pola". 
 



Najave