SEMINAR 'E-PROMOCIJA KULTURNOG TURIZMA'

Ured za kulturni turizam Hrvatske turističke zajednice, Turistička zajednica Brodsko-posavske županije i Turistička zajednica grada Slavonskog Broda, 15. listopada 2008. godine, s početkom u 11,00 sati u Slavonskom Brodu, organiziraju seminar edukacije za kulturni turizam o temi „E-promidžba kulturnog turizma".

S obzirom da Internet danas sve više mijenja klasičnu promidžbu turizma, te načine informiranja i komuniciranja s turistima, predavač dr. sc. Daniela Angelina Jelinčić će sudionike upoznati s načinima i vrstama e-promidžbe kulturnog turizma, zatim s e-poslovanjem turističkih organizacija te e-poslovanjem kulturnih organizacija.

Zbog kontinuiranog pozitivnog trenda korištenja Interneta, sve veći broj turista koristi njegove mnogobrojne mogućnosti, odnosno, upravo putem Interneta upoznaje i istražuje odredište prije, za vrijeme i nakon putovanja.

Seminar je namijenjen nositeljima kulturno turističke ponude koji žele pojačati promidžbu svojih kulturno turističkih proizvoda i razviti nove oblike marketinške komunikacije s turistima. Sljedeći seminar o ovoj temi održat će se u Istarskoj županiji. 



Najave