Svečana dodjela nagrada „Zlatna penkala“ u Osijeku

POZIV ZA MEDIJE

Hrvatska turistička zajednica i ove godine organizira svečanu dodjelu nagrada „Zlatna penkala“, koja se dodjeljuje inozemnim novinarima za najbolje medijske objave o Hrvatskoj kao turističkoj destinaciji.

Ovogodišnja „Zlatna penkala“ predstavlja 14. izdanje, a uz Hrvatsku turističku zajednicu ovogodišnji suorganizator i domaćin je TZ Osječko-baranjske županije.  
 
Svečana dodjela nagrada održati će se u srijedu, 13. lipnja 2018. u Hotelu Osijek, Šamačka 4, Osijek, s početkom u 20:00 sati.
 
Izjave za medije predviđene su prije dodjele nagrada, u 19:30 sati.
 
Ovogodišnje izdanje „Zlatne penkale“ okupit će ukupno 32 predstavnika stranih medija iz Europe i SAD-a, koji će, osim na svečanoj dodjeli nagrada, sudjelovati i na studijskom putovanju koje obuhvaća obilazak Slavonije - Osijeka, Dalja, Erduta i Đakova. Svečanoj dodjeli nagrada će, između ostalih, prisustvovati direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić, župan Osječko-baranjske županije Ivan Anušić, pomoćnica ministra turizma Snježana Brzica, pročelnik Ureda gradonačelnika Osijeka Željko Lončar i drugi.

Najave