KONFERENCIJA ZA NOVINARE MINISTRA TURIZMA - DANI HRVATSKOG TURIZMA U OPATIJI

Pozivamo Vas na konferenciju za novinare, povodom predstavljanja programskih sadržaja ovogodišnjih Dana hrvatskog turizma, koja će se održati u utorak, 29. srpnja 2008. godine, s početkom u 12,00 sati, Prisavlje 14, Ministarstvo turizma.

Dani hrvatskog turizma održat će se u Opatiji, od 22. do 24. listopada 2008. godine, gdje će glavni organizator biti Ministarstvo turizma i suorganizatori: Hrvatska turistička zajednica (HTZ), Hrvatska gospodarska komora (HGK) i Hrvatska radio televizija (HRT).

Također, Dani hrvatskog turizma svečano će obilježiti završnicu akcija 'Plavi i zeleni cvijet i djelatnik godine u turizmu' i 'Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku', dodjelom nagrada i priznanja, u izravnom televizijskom prijenosu 24. listopada 2008. godine.

Ministar turizma Damir Bajs izložit će programske sadržaje Dana hrvatskog turizma, najvećeg skupa hrvatskog turizma na kojem će se razmjenjivati iskustva unutar struke i raspravljati o ključnim temama iz turističkog resora, te najaviti novosti ovogodišnje manifestacije, posebno one vezane uz međunarodnu suradnju i sudjelovanje inozemnih partnera. 
 



Najave