Ministar turizma u Rovinju na radnom sastanku s ključnim predstavnicima turističkog sektora RH

Ususret početka glavnog dijela turističke 2018. godine, ministar turizma Gari Cappelli će u ponedjeljak, 26. ožujka 2018. godine u rovinjskom hotelu Lone, s početkom u 10:00 sati održati radni sastanak s ključnim predstavnicima turističkog sektora Republike Hrvatske. 

Na sastanku će uz ministra sudjelovati i direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić. 

Izjave za medije predviđene su u ponedjeljak, 26. ožujka 2018. godine u Hotelu Lone, Ul. Luje Adamovića 31, Rovinj, ispred dvorane 4, u 12:00 sati.

Na sastanku će biti predstavljen dosadašnji tijek, ali i očekivanja od nadolazećeg dijela turističke godine te će ključni dionici u turizmu razmijeniti mišljenja i ideje o tome kako dodatno unaprijediti kvalitetu usluge i ponude u turizmu, ali i razmotriti inicijative kako otkloniti eventualne postojeće poteškoće kako bi dodatno doprinijeli uspješnom nastavku ove turističke godine.

Ovaj sastanak tradicionalni je susret dionika turističkog javnog i privatnog sektora Republike Hrvatske, odnosno predstavnika udruga u turizmu, turističkih agencija, zračnih luka, hotelijera, privatnog smještaja, ugostitelja, javnih ustanova, predstavnika komora, županijskih turističkih zajednica, udruga za hitnu medicinu, udruga za zaštitu i spašavanje te brojnih drugih, kao i predstavnika ministarstava vanjskih i europskih poslova, zaštite okoliša i energetike, unutarnjih poslova, financija te pomorstva, prometa i infrastrukture koji zajedno djeluju cijele godine u cilju kvalitetne i sigurne turističke godine.

U nastavku dana, s početkom u 14:00 sati, ministar turizma i direktor HTZ-a sastat će se u hotelu Lone s direktorima inozemnih predstavništava Hrvatske turističke zajednice.

Najave