Ministar Cappelli u radnom posjetu Crikvenici i Novom Vinodolskom

Ministar turizma Gari Cappelli će u petak, 23. ožujka 2018. godine, prisustvovati svečanoj skupštini Udruge hrvatskih putničkih agencija (UHPA) koji će se održati u hotelu Omorika u Crikvenici s početkom u 9:30 sati.
 
Po završetku svečane skupštine predviđene su izjave za medije s početkom u 10:00 sati.
 
Svečana skupština održava se u sklopu manifestacije „Dani UHPA-e“, koji se od 22. do 24. ožujka 2018. godine održavaju u Crikvenici, UHPA-inoj domaćoj destinaciji godine 2017/2018. Manifestacija kroz bogat program predavanja, prezentacije i razmjene iskustava okuplja više od 150 sudionika; UHPA članice, predstavnike Ministarstva turizma, Hrvatske turističke zajednice, Hrvatske gospodarske komore, strukovnih udruženja u turizmu te ostale dionike hrvatskog turističkog sustava.
 
U nastavku dana, ministar Cappelli će posjetiti i Novi Vinodolski gdje će se susresti s gradonačelnikom, Velimirom Piškulićem. Susret ministra Cappellija i gradonačelnika Piškulića održat će se u prostorima Gradske vijećnice Grada Novog Vinodolskog s početkom u 11:00 sati.

Nakon radnog sastanka, od 11:30 do 13:30 sati, ministar Cappelli i gradonačelnik Piškulić će obići Novi Vinodolski: plažu na obali Petra Krešimira IV, na takozvanoj Bribirskoj obali, marinu Novi, marinu Mitan te hotel Lišanj.

Najave