U Dubrovniku dodijeljene nagrade European Business Awards

U Dubrovniku su jučer svečano dodijeljene nagrade European Business Awards, europski poslovni „Oscar“, uz sudjelovanje 132 tvrtke iz 34 europske zemlje, a glavne nagrade dodijeljene su u 11 kategorija. Na svečanoj dodjeli nagrada sudjelovao je državni tajnik Ministarstva turizma Frano Matušić, koji je dodijelio nagradu najboljem u kategoriji „Customer Focus“. Hrvatsku su predstavljale četiri uspješne tvrtke: AD Plastik d.d. - u kategoriji „Najbolja tvrtka uvoznik i izvoznik“; CROZ d.o.o. - u kategoriji „Najbolja tvrtka s prihodima 0-25 milijuna eura“; Pet-Prom d.o.o. - u kategoriji „Najbolja tvrtka po odabiru predsjednika stručnog žirija“; Specijalna bolnica Sv.Katarina - u kategoriji „Najbolja tvrtka u odnosima s potrošačima“ te u kategoriji „Najbolja tvrtka po glasovima javnosti“.

Vrhunac svečane večeri obilježilo je uručenje „Nagrade za životno djelo“ koju je primio Vjekoslav Majetić, osnivač i vlasnik DOK-ING d.o.o, hrvatske tvrtke registrirane za proizvodnju robota i opreme za posebne namjene.

Nagradu su uručili Branko Tomašković, direktor RSM Croatia d.o.o. te britanski veleposlanik u Republici Hrvatskoj Andrew Dalgleish koji je istaknuo životni put Vjekoslava Majetića, od osnutka tvrtke 1992. do danas, od proizvodnje opreme za razminiranje do hrvatskog električnog automobila.

Direktor RSM Croatia, revizorsko-konzultantske tvrtke, Branko Tomašković naglasio je: „Izuzetno smo ponosni da smo nakon 10 godina nagrada uspjeli dovesti dodjelu nagrada u Hrvatsku, u naš Dubrovnik. Ovo je izuzetno važna promocija hrvatskog gospodarstva i turizma te pokazatelj uspješnog europskog društva spremnog na suradnju, povezivanje i nove poslovne prilike.˝

Pisane vijesti