Ministarstvo turizma pokrovitelj Međunarodnog sajma turizma

Ministar turizma Damir Bajs prihvatio je suradnju sa Zagrebačkim velesajmom koji organizira Međunarodni sajam turizma "Cro Tour 08", od 7. do 11. svibnja ove godine te se očekuje da će i otvoriti sajam. Pokroviteljstvo nad Međunarodnim sajmom turizma potvrdio je i Stjepan Mesić, predsjednik Republike Hrvatske. Potpora održavanju ovog sajma dogovorena je na današnjem sastanku u Ministarstvu turizma, gdje je ministar Bajs sa svojim suradnicima, državnim tajnikom Ivom Mujom i pomoćnikom Želimirom Kramarićem, primio Katju Luku Kovačić, generalnu direktoricu i Darka Grgurića, direktora kongresnog centra Zagrebačkog velesajma.

Ministar turizma Damir Bajs prihvatio je suradnju sa Zagrebačkim velesajmom koji organizira Međunarodni sajam turizma 'Cro Tour 08', od 7. do 11. svibnja ove godine te se očekuje da će i otvoriti sajam. Pokroviteljstvo nad Međunarodnim sajmom turizma potvrdio je i Stjepan Mesić, predsjednik Republike Hrvatske.

Potpora održavanju ovog sajma dogovorena je na današnjem sastanku u Ministarstvu turizma, gdje je ministar Bajs sa svojim suradnicima, državnim tajnikom Ivom Mujom i pomoćnikom Želimirom Kramarićem, primio Katju Luku Kovačić, generalnu direktoricu i Darka Grgurića, direktora kongresnog centra Zagrebačkog velesajma.

Međunarodni sajam turizma 'Cro Tour 08' zamišljen je kao mjesto susreta inozemnih touroperatora s domaćom ponudom turističkih usluga i kapaciteta, "last minute booking 2008" i ugovaranja za 2009. godinu. Kao posebna tema sajma istaknut je golf i turizam, budući je golf danas najbrži rastući turistički proizvod.

Također, u vrijeme održavanja sajma bit će predstavljena Svjetska turistička organizacija (UNWTO), gdje će se, uz sudjelovanje njezinih čelnika, raspravljati o destinacijskom menadžmentu i utjecaju klimatskih promjena na turizam.

Sajam 'Cro Tour 08' namijenjen je turističkim agencijama i turoperatorima iz Hrvatske i inozemstva, vlasnicima hotela, restorana, marina, kampova i ostalih turističkih objekata, potencijalnim investitorima u turističku industriju te vlasnicima golf terena, klubova i proizvođačima opreme za golf, korisnicima turističkih usluga i inozemnoj i domaćoj širokoj publici.



Pisane vijesti