Ministar turizma Gari Cappelli na potpisivanju „Memoranduma o razumijevanju o uspostavi partnerstva za naukovanje u Republici Hrvatskoj“

​Ministar Cappelli sudjelovat će u ponedjeljak, 29. siječnja 2018. godine na svečanom potpisivanju „Memoranduma o razumijevanju o uspostavi partnerstva za naukovanje u Republici Hrvatskoj“ između ključnih dionika u sustavu strukovnog obrazovanja i osposobljavanja. Svečano potpisivanje „Memoranduma o razumijevanju o uspostavi partnerstva za naukovanje“ održat će se u ponedjeljak, 29. siječnja 2018. godine s početkom u 9:00 sati u prostorima Hrvatske obrtničke komore, Ilica 49/II, Zagreb.

Uz ministra Cappellija, potpisnici će biti dr. sc. Martina Dalić, potpredsjednica Vlade Republike Hrvatske i ministrica gospodarstva, poduzetništva i obrta; prof. dr. sc. Blaženka Divjak, ministrica znanosti i obrazovanja; mr. sc. Marko Pavić, ministar rada i mirovinskoga sustava; Mile Živčić, ravnatelj Agencije za strukovno obrazovanje; Luka Burilović, predsjednik Hrvatske gospodarske komore te Dragutin Ranogajec, predsjednik Hrvatske obrtničke komore.
 
Nakon potpisivanja, predviđene su izjave za medije od 9:30 do 9:45 sati.
 
„Memorandum o razumijevanju o uspostavi partnerstva za naukovanje“ potpisuje se u okviru projekta „Erasmus + „Uključite se u EP4A: Europska partnerstva za naukovanje“ Hrvatske obrtničke komore, koji za cilj ima promovirati naukovanje izgradnjom partnerstva između relevantnih dionika u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju to jest nadležnih ministarstava i agencija, komora, tvrtki, strukovnih škola i socijalnih partnera.

Najave