Ministar turizma na konferenciji „Turizam – Izazovi i perspektive“ te 5. forumu hrvatske kongresne industrije

Ministar turizma Gari Cappelli sudjelovat će na konferenciji „Turizam – Izazovi i perspektive“ koja se održava u organizaciji Jutarnjeg lista (utorak, 6. 12. 2016. u 10 sati; hotel Esplanade u Zagrebu).

Tom će prilikom ministar Cappelli predstaviti prioritete Vlade RH za područje turizma te sudjelovati na panelu naziva „Investicije u turizam – realnost ili zabluda“.

Na panelu koji započinje u 10.45 sati, osim ministra Cappellija sudjelovat će i Ronald Korotaj iz Istraturista i Grupacije Lukšić Hrvatska, Burak Baykan iz Doğuş grupe, Tomislav Popović iz Maistre, Sanjin Šolić iz Jadranka grupe, Željko Kukurin iz Valamara te Miroslav Dragičević iz Horwath HTL.

Nadalje, ministar Cappelli će sudjelovati i u 5. forumu hrvatske kongresne industrije, u sklopu kojeg će, u skladu sa Strategijom razvoja turizma do 2020. godine, biti predstavljen Akcijski plan razvoja kongresnog turizma. Forum se održava u zagrebačkom Kongresnom centru Forum (Green Gold, Radnička 50, Zagreb), a predstavljanje Akcijskoj plana razvoja kongresnog turizma započinje u 13.00 sati.

Osim toga, ministar Cappelli će u popodnevnim satima prisustvovati i svečanoj sjednici Gradskog vijeća grada Preloga koja se održava povodom obilježavanja Dana Grada, u 18.00 sati u Domu kulture (Trg Slobode 1, Prelog)



Najave