XIX. kongres hotelijera, 24. i 25. studenoga

Kao i svake godine, kraj studenoga je rezerviran za najveći susret hotelijera, koji se već tradicionalno održava u zagrebačkom Sheratonu u organizaciji Udruge poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske (UPUHH) 24. i 25. 11. 2016.

Kongres će se ove godine baviti nizom različitih tema, od aktualnog stanja u hotelijerstvu i investicija pa sve do ljudskog kapitala kao najvažnijeg čimbenika u turizmu. Bit će tako predstavljeni rezultati BBH-a sezona 2016, a na okruglom stolu hotelijeri će moći raspravljati s ministrima turizma, financija, te rada i mirovinskog sustava.

Prvoga dana održat će se važan okrugli stol koji će se baviti ljudskim kapitalom u hotelijerstvu Hrvatske, na kojemu će sudjelovati ministri turizma iz zemalja bivše Jugoslavije, Rumunjske i Bugarske, nakon čega će biti riječi o bookingu i rate parityu, te byhours.com, prvoj booking platformi s ponudom hotelskih soba na sat i fleksibilnošću odabira vremena za check-in i check-out.

Drugoga je dana na programu investicijski forum čiji će sudionici biti predstavnici najvećih hrvatskih hotelskih grupacija, nakon čega slijedi okrugli stol o uvijek aktualnoj temi produženja turističke sezone, gdje će se obraditi wellness, kulturni i zdravstveni turizam, te vodeni parkovi i sportski turizam.



Najave