Ministar turizma u Osječko-baranjskoj županiji

Ministar turizma u tehničkoj Vladi Anton Kliman, boravit će u Osječko-baranjskoj županiji gdje će najaviti Program razvoja javne turističke infrastrukture u 2016. godini kojim Ministarstvo turizma potiče jačanje konkurentnosti turizma kroz razvoj javne turističke infrastrukture i očuvanje turističke resursne osnove - turističkih atrakcija (utorak, 16. 8. 2016.).

Predstavljanje programa održat će se u hotelu Waldinger u Osijeku, Županijska ulica 8, s početkom u 12.00 sati.

Ovom prilikom potpisat će se i ugovori s korisnicima programa Konkurentnost turističkog gospodarstva s područja Osječko-baranjske županije (16 projekata ukupne vrijednosti 750 tisuća kuna).

Nakon boravka u Osijeku, ministar Kliman će posjetiti općinu Antunovac, gdje će s načelnikom općine Ivanom Anušićem razgovarati o razvojnim projektima, s naglaskom na projekt biciklističke staze od Ivanovca do utvrde Kolođvar (Braće Radića 4, u 14.00 sati).

Ministar će također posjetiti općinu Erdut, gdje će s načelnikom općine Jugoslavom Vesićem razgovarati o turističkim potencijalima općine (Bana Josipa Jelačića 4, Dalj, u 16.00 sati). Ministar će posjetiti i Svetište Gospe od Utočišta u Aljmašu.



Najave