Ministar turizma Anton Kliman u Splitsko-dalmatinskoj županiji

Ministar turizma u tehničkoj Vladi Anton Kliman sastat će se za sa županom Splitsko-dalmatinske županije Zlatkom Ževrnjom i suradnicima i razgovarati o novim investicijama i budućem razvoju turizma u županiji.

Sastanak će se održati u srijedu, 3. kolovoza u 9.00 sati, a oko 10.00 sati predviđene su izjave za medije, u prostorima Županije (Domovinskog rata 2).

Ministar Kliman s početkom u 11.00 sati potpisat će ugovore s korisnicima programa Konkurentnost turističkog gospodarstva s područja Splitsko-dalmatinske županije.  Potpisivanje će se održati u hotelu Split u Podstrani (Strožanačka cesta 20).

Programom Konkurentnost turističkog gospodarstva Ministarstvo turizma  financira  ulaganja u povećanje kvalitete i dodatne ponude ugostiteljskih objekata, razvoj novih i inovativnih turističkih proizvoda u destinaciji, internacionalizaciju poslovanja, održivi razvoj, diversifikaciju ponude, korištenje novih tehnologija i druge aktivnosti u cilju produljenja sezone, očuvanja radnih mjesta, novog zapošljavanja, rasta i razvoja turističkog gospodarstva.

Nadalje, ministar Kliman će nakon potpisivanja ugovora s korisnicima programa Konkurentnost turističkog gospodarstva s područja Splitsko-dalmatinske županije posjetiti Bol na otoku Braču gdje će obići turističke projekte tvrtke Bluesun (u 13.,30 sati).



Najave