Najava nove manifestacije „Vino i vruja“

Zadovoljstvo nam je pozvati vas na predstavljanje nove manifestacije „Vino i vruja“ u organizaciji udruge Ikarski barkajoli, u utorak, 2. kolovoza 2016. godine, u hotelu Villa Schubert u Iki, s početkom u 9.00 sati.

O programima manifestacije uz predsjednika udruge Ikarski barkajoli, Vjekoslava Zaheja i direktoricu Turističke zajednice grada Opatija, Suzi Petričić izvijestit će i Rino Prelac, vlasnik vinarije Vina Prelac iz Momjana, Dragan Čakardić, ronilac, Rajko Ukić iz tvrtke 3t cable i Radovan Trinajstić iz Mjesnog odbora Ika. 

U petak i subotu, 5. i 6. kolovoza 2016. godine, u Iki će se održati zanimljivo događanje kojim će se povezati vrhunska hrvatska vina i njezina pomorska tradicija kroz potapanje u more butelja vina poznatih hrvatskih vinarija: Iločki podrumi, Vina Petrač, Vina Kabola, Vina Prelec, Vina Andrija i Vinarija Miklaužić.

Istovremeno će se iz mora izvući, a zatim i  degustirati butelje koje su punih godinu dana odležale u savršenim uvjetima pod morem. Naime, prošle je  godine u ikarske vrulje uronjeno 360 boca Malvazije Vinarije Prelac iz Momjana.

U okviru manifestacije u subotu će se održati  regata tradicijskih barki „Ive Sipa“.

O programima manifestacije uz predsjednika Udruge Ikarski barkajoli, gospodina Vjekoslava Zaheja i direktoricu Turističke zajednice grada Opatija, gospođu Suzi Petričić izvijestit će i gospodin Rino Prelac, vlasnik vinarije Vina Prelac iz Momjana, gospodin Dragan Čakardić, ronilac, gospodin Rajko Ukić iz tvrtke 3t cable i gospodin Radovan Trinajstić iz Mjesnog odbora Ika. 

 



Najave