Park Plaza Arena, prvi hotel u Hrvatskoj s digitalnim ključem

Arenaturist je nakon prošlogodišnje besplatne aplikacije za goste “PPHE Croatia”, dodala novu uslugu 'digitalnog ključa', kojom se pametnim telefonima mogu otvarati elektronske brave u hotelskim sobama i apartmanima, čime je hotel Park Plaza Arena prvi takav u Hrvatskoj. Time su izbjegnute dodatne kartice i otklonjeno je čekanja prijava na recepciji, a namjera je proširiti ove funkcije i na ostale hotele  pod brandom Park Plaza u Puli i Medulinu.

Tehnička realizacija ovog projekta i aplikacije napravljena je na mobilnoj platformi tvrtke Intersoft Tehnologies iz Pule. Ovogodišnja novost - digitalni ključ razvijen je s vodećom svjetskom kompanijom za kontrolu pristupa u hotelijerstvu Assa Abloy Hospitality, dok je integracija tehničkog rješenja završena uz pomoć Špica sistema Zagreb, Arenaturistovog dugogodišnjeg partnera i dobavljača elektronskih brava za sve hotele.

Aplikacija “Park Plaza Croatia” s uslugom digitalni ključ nominirana je na natječaju Hrvatske turističke zajednice u kategoriji  “Inovacija 2016”.



Pisane vijesti