Treća sjednica Turističkog vijeća HTZ-a

POZIV ZA MEDIJE

Poštovani, pozivamo vas na 3. sjednicu Turističkog vijeća Hrvatske turističke zajednice koja će se održati 14. srpnja 2016. godine (četvrtak) u 11,00 sati, u Glavnom uredu Hrvatske turističke zajednice, Iblerov trg 10/IV., Zagreb.

Na dnevnom redu sjednice će, osim informacije o tijeku sezone i stanju na tržištima, biti i prijedlog Odluke o dodjeli potpora projektima turističkih inicijativa i proizvoda na turistički nerazvijenim područjima u 2016. godini; prijedlog Odluke o dodjeli potpora projektima turističkih zajednica na turistički nerazvijenim područjima u 2016. godini; prijedlog Odluke o dodjeli potpora programima destinacijskih menadžment kompanija u 2016. godini; prijedlog Odluke o dodjeli potpora događanjima u 2016. godini te prijedlog Odluke o imenovanju Povjerenstva za Hrvatsku turističku nagradu, odnosno prijedlog Odluke o izmjeni Pravila o dodjeli Hrvatske turističke nagrade.

Također, na sjednici će se naći prijedlog Javnog poziva za udruženo oglašavanje u 2017. godini te prijedlog Odluke o osnivanju Koordinacijske skupine za utvrđivanje prijedloga kandidata za članove Odbora za brand „Hrvatska“.

Uz članove Turističkog vijeća, sjednici će prisustvovati ministar turizma i predsjednik Hrvatske turističke zajednice Anton Kliman te direktor Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice Ratomir Ivičić.



Najave